Jämställdhetskonferens 2012: Forskarutbildning på lika villkor

Jämställda doktorander?

Nationell jämställdhetskonferens
7-8 maj 2012

Konferensen är en mötesplats för alla med intresse för forskarutbildning och jämställdhet i akademin. Forskarutbildningen utgör ofta inkörsporten till akademin som arbetsplats, vilket innebär att den spelar en viktig roll i akademins jämställdhets-utveckling. Därför fokuserar konferensen på hur forskarutbildningen påverkar såväl kvinnors som mäns möjligheter till en fortsatt akademisk karriär efter disputation. Välkommen att bidra till en konstruktiv och kritisk dialog!

Palaestra et Odeum, anno 1883

Lednings- och kompetensutveckling/CED vid Lunds universitet är värd för konferensen med FonSyd (Forskarutbildningsnätverket Syd) som medarrangör. Konferensen äger rum i Palaestra et Odeum som ligger i vackra och anrika Lundagård på Paradisgatan 4, ett stenkast ifrån Lunds domkyrka.

Keynotes

Leif Lindberg, Professor em. i pedagogik, Linnéuniversitetet