Drop-in workshops om Zoom

Kom och lär dig (mer) om att använda Zoom!

Det gångna året har för många inneburit att en stor del av arbetet sköts via Zoom. Vi har en intensiv verksamhet med workshoppar kring olika aspekter. Workshopparna ges på svenska eller engelska efter behov.

Grundkursen "Drop-in workshop om att mötas/undervisa med Zoom" - här lär du dig grunderna: logga in rätt, skapa möten, göra inställningar, samt hantera kontrollerna i mötet.

Nästa steg är "Drop-in workshop: interaktiva möten/undervisning via Zoom" - om hur du kan skapa interaktion i möten och undervisning. Vi kikar på Padlet och Mentimeter bl.a.

Funderar du på att hålla webinar? Kom på "Drop-in workshop: webinar via Zoom". Här ges en översikt över vilka möjligheter som finns beroende på om du väljer att använda din vanliga Zoom möteslicens eller en Zoom webinarlicens. Med utgångspunkt från vad du vill göra diskuterar vi fram det bästa alternativet.

För övervakning av examinationer används ibland Zoom. "Drop-in workshop: övervakning av examinationer i Zoom" är för den som planerar eller administrerar examinationer, och för den som är tentavakt. Här tas både övergripande frågor och praktiskt handhavande upp.

Alla workshopstillfällen annonseras här: https://www.education.lu.se/events?category=25

Ingen anmälan, bara att komma! Anslut några minuter före utsatt tid - mötet låses när workshopen börjar.

Sidansvarig: lotta.abjornssonahu.luse | 2021-04-12