Videostudion

Välkommen till AHUs videostudio!

Bli inspelad

Du är välkommen att boka tid för att bli inspelad i vår videostudio.Vi hjälper dig med hur du förbereder dig, vad du ska tänka på, framställning och redigering av videon samt vilka olika möjligheter som finns för publicering.

Spela in själv

Du kan själv skapa video med hjälp av LU play via Blackboard eller Moodle med egen dator, mobiltelefon eller surfplatta. Boka tid hos oss för stöd i hur du skapar, laddar upp och publicerar din video i din undervisningsmiljö. Läs mer om LU play här! Använder du Canvas som lärplattform kan du skapa, ladda upp och publicera video i din kurs med hjälp av videoverktyget Studio. Läs mer om Studio här!

Videoredigering

Har du en färdig video som behöver redigeras? Vi hjälper dig att komma igång med ett verktyg som passar dig. Du kan därefter publicera i din egen undervisningsmiljö via LU play eller på YouTube.

Boka studion

Har du speciella önskemål? Kanske en egen producent/kameraman? Kontakta oss för att boka en tid. Skicka ett mejl till videostudioahu.luse där du beskriver vad du vill ha hjälp med. Så kan vi uppskatta tidsåtgång och träffa förberedelser.

Gå på Workshop

Vill du lära dig mer om att undervisa med video eller e-möte? AHUs videostudio erbjuder regelbundet workshoppar! Anmäl dig till en workshop som vi har online i Zoom. Du får en länk när du anmält dig.

Övrigt

Har du andra behov kring media för undervisning och lärande? Kontakta oss gärna med dina frågor!

Gå på workshop!

Vill du lära dig mer? Se här!

Praktisk information

Vi har öppet tre halvdagar i veckan:  Tisdag 13:00–16:00 
Onsdag  09:00–12:00 
Torsdag 09:00–12:00

Boka tid 

Boka plats genom att maila till videostudioahu.luse Beskriv vad du behöver hjälp med i ditt mail så att vi kan beräkna tidsåtgång och förbereda oss. 

Hitta hit 

Rum O106, MNO-huset
Sölvegatan 16, Lund

Videostudion är belägen genom dörren, nerför trappan från första plan när man kommer in från huvudingången. Välkommen!