Studierektor - med fokus på högskolepedagogik och ledarskap

Kursen vänder sig till studierektorer (eller motsvarande), erfarna såväl som mindre erfarna, vid LU:s samtliga fakulteter. Kursen omfattar två veckors heltidsarbete, fördelat på cirka en månad. Den innehåller fyra schemalagda kursträffar (hel- eller halvdagar) med obligatorisk närvaro, läsning av litteratur samt skrivandet av ett individuellt paper med fokus på ledarskap och högskolepedagogik.

Schemalagd kurstid

Max antal deltagare: 16 st

Schemalagda kursträffar:
16/3, kl 9.15-16
25/3, kl 13.15-16
7/4, kl 9.15-12
27/4, 9.15-12

Sista ansökningsdag: 2 december 2020

Kursansvariga: Katarina MårtenssonSara Håkansson

Kursbeskrivning

OBSERVERA

På grund av COVID-restriktionerna är AHU:s kurser för VT21 planerade som distanskurser. Om restriktionerna lyfts kan vissa kurser eller moment komma att ges i sal istället. Information om eventuella förändringar kommer att skickas ut till alla anmälda.

Due to COVID-restrictions, AHU’s courses for this spring will be given as distance education. If the restrictions are eased, some courses or modules may be given on campus instead. Applicants will be informed on any changes.

Omfattning: Motsvarar 2 veckor

Kostnad: Anställda vid Lunds universitet:  7 800 kronor. Antalet deltagare är begränsat till 16.

Anmälan: Välkommen att ansöka senast den 2 december 2020.

Anmälan ska lämnas till fakulteternas kontaktpersoner.

Sökande som inte tillhör någon fakultet kontaktar Lina Andersson, AHU, 046-222 39 00.

Sidansvarig: ingrid.bosseldaluvet.luse | 2021-01-15