Evenemang

 


Typer av evenemang

Kurser

Utforska samspelet mellan hållbarhet och pedagogik i våra omfattande kurser, utformade för att utrusta undervisande personal med färdigheter för att integrera hållbarhet i sin undervisning.

Inspirationsevent

Delta i våra dynamiska workshops, seminarier och föreläsningar som visar det senaste inom hållbar undervisningspraxis, med betoning på praktisk tillämpning & samarbetsstöd.

Sociala Evenemang

Delta i våra mingel, diskussionsgrupper och afterworks, som erbjuder möjligheter till samarbete, idéutbyte och att odla gemenskap i en avslappnad och vänlig atmosfär.


Senaste evenemang

 

Att hantera klimatångest

Studenter kan uppleva klimatångest och reagera starkt känslomässigt på hållbarhetskriser och andra händelser utanför lärosalen, vilket även påverkar deras lärande. Utforska hur man kan validera känslomässiga reaktioner på händelser genom dialog, lösningorienterat lärande och riktat samhällsengagemang.

Serious games

Serious games (även kallade seriösa spel) är spel som inte har underhållning utan lärande som mål. Genom att kombinera spelmekanik med pedagogiska principer låter spel studenter utforska komplexa problem, uppleva beslutsfattande scenarier och tillämpa teoretiska koncept i en interaktiv och inkluderande lärandemiljö.

Sidansvarig: steven.curtisahu.luse | 2024-05-27